Menu
Your Cart

Atelier de Croitorie

Atelierul de Croitorie isi incepe activitatea in 2019, cu utilaje de ultima ora ce creeaza produse finite de cea mai inalta calitate. Indiferent de cerinte, Atelierul nostru iti aduce un produs special pentru tine!

Folosim materiale premium si croieli de cea mai inalta calitate. Utilajele noastre si tehnologia pe care o cunoastem foarte bine ne ajuta sa facem orice tinuta sa fie deosebita si sa atraga priviri placute.

Desi suntem pe piata de putin timp, personalul si exeprienta noastra ne recomanda. Echipa Atelierului de Croitorie este in domeniu de peste 20 de ani si are la activ mii de produse iesite din atelier, lunar. Ne mandrim cu fiecare produs ce pleaca de la noi si comunicam in permanenta cu clientii nostri, asigurandu-ne astfel ca acestia se bucura de tinuta si primesc produsul mult dorit.


Tinute la Comanda

Executam absolut orice tinuta, din orice material, special pentru gusturile tale. Atat utilajele cat si experienta ne ajuta sa nu evitam nici o provocare. Apeleaza la noi si sigur vei obtine produsul mult dorit.

Bucura-te de un produs special croit pentru tine, dupa gustul tau! Calitatea si rafinamentul vor veni de la sine si cu siguranta produsul va spune totul, exprimand felul tau de a fi! 

Poti veni la noi doar cu o idee, o poza sau orice exmplu. Este suficient pentru noi sa avem doar cateva detalii si sigur te vom surprinde placut atat cu un produs de calitate, cat si cu un design placut si pe gustul tau.


Haine la Comanda

In cadrul unui eveniment cu siguranta trebuie sa exprimi eleganta si sa iesi din tipare! Atelierul de Croitorie vine cu solutii special pentru tine ce te ajuta sa atragi priviri si admiratie.

O rochie trebuie sa vorbeasca de la sine, sa te identifici cu ea si sa iti scoata in evidenta toate punctele forte!

Iti stam la dispozitie si suntem nerabdatori sa raspundem provocarilor tale. Apeleaza cu incredere la atelierul nostru de croitorie!