Nuntile din aceste zile au din ce in ce mai putine reguli, deoarece cuplurile sunt doar mai progresive decat inainte. Cu toate acestea, în timp ce ai mult mai multă libertate decât ai fi putut avea acum 10 ani sau mai mult, există câteva lucruri de reținut în timp ce te îmbraci pentru a fi respectuos ceremonialul și oamenii care se căsătoresc. Hai să intrăm în ea, nu?


1. Nu purta alb ... ... sau alb-albastru, sau chiar albastru deschis.

Acest lucru ar trebui să fie un brainer, dar încă se mai spune. Rochiile albe sunt drăguțe! Te simt! Încercați doar să nu faceți acest lucru. Acesta este unicul lucru pe care îl interesează mireasa - ea poartă cel mai probabil alb, iar lucrul ei alb costă mai mult decât al tău. Asta câștigă în acest caz, deoarece familia / ea organizează o petrecere și tu ești invitatul lor. Vrei să porți ceva aproape de alb? Încercați un neutru!


2. Lasa puloverul acasa. 

Chiar dacă nunta este un eveniment mai casual, vă promit: nu este atât de casual. Așa cum spune mereu mama ta, „Este mai bine să fii suprasolicitat decât să fii subliniat”. Dacă vă preocupă nivelul de confort al zilei, încercați o ținută într-o țesătură moale, naturală precum bumbacul.3. Blugi? NU!

Blugi sunt prea casual. În plus, de ce să purtați denim când îl puteți purta literalmente în orice altă zi? Încercați un salopet albastru într-un material diferit, cum ar fi o țesătură de bumbac


4. Spune adio la pantaloni scurți, băieți.

Acest lucru se aplică în special bărbaților de acolo, dar lipiți cu pantaloni. Da, chiar dacă este o zi caldă vara. Femeile se confruntă cu condiții inconfortabile de modă tot timpul - puteți face față pentru o zi.


5. Acoperă-ți umerii când este cazul.

Ceremonia are loc într-o biserică sau într-o instituție cu un cod vestimentar mai modest? Fiți respectuos și aduceți un șal sau pulover care să vă acopere. Un șal este unul drăguț! 


6. Dacă doriți să purtați pantaloni, nu mergeți casual.

Dacă alegi să porți pantaloni, încearcă totuși să fii oarecum elegant. 


7. Nu mergeți împotriva codului vestimentar.

Bine, bine, știu că am spus că este mai bine să depășești decât să faci supradirecție și sunt în general de asta. Citiți însă camera: nu purta un tux sau un halat la o nuntă din curte - în acest caz, este mai bine să-l păstrați cu o cheie mai mică.


8. Ripsurile și găurile, chiar și cele intenționate, nu aparțin.

Nu purta Yeezy la o nuntă. Dacă vă place ideea de a arăta o piele puțin neașteptată, luați în considerare un decupaj elegant.