Un exemplu de garderobe office trebuie sa contina urmatoarele :

  • Bluze. Cu excepția cazului în care codul vestimentar este destul de casual, nu cumparati tricourile de bumbac. Căutați în schimb bluze cu nasturi sau fara. (Cumpărați 3 - 4 bluze) 
  • Fuste. Fustele drepte și fustele creion care au o lungime aproape de genunchi sunt foarte bune pentru birou. (De la 1 la 2 fuste) 
  • Pantaloni de lucru. Alegeti un amestec de pantaloni și blugi inchisi la culoare, în funcție de codul vestimentar de birou. (2 – 3 perechi)
  • Blazeruri sau cardigane. Cumpărați cel puțin unul negru - restul pot fi de culori complementare, iar unul poate fi o culoare îndrăzneață. (2 – 3 bucati) 
  • Pulover. Optați pentru puloverele confecționate dintr-o țesătură respirabilă, astfel încât să fiți confortabil la birou (2 – 3 pulovere) 
  • Rochii. Asigurați-vă că aveți o rochie de cocktail neagră în cazul în care trebuie să participați la un eveniment de lucru de seară, plus rochii de zi cu zi. (2 – 3 rochii) 
  • Pantofi. Aveți nevoie de o pereche de tocuri de culoarea pielii sau negre, o pereche de pantafi fara toc in culori neutre și o pereche de pantofi iesiti din comun. Alegeti modele simple și clasice (2 – 3 perechi) 
  • Bijuterii. Un șir de perle completează aproape orice ținută. Alegeți, de asemenea, câteva coliere deosebite care să se asorteze cu ținutele tale neutre. (De la 4 la 5 coliere) 
  • Genți de mână. Optează pentru piese în culori inchise care se coordonează cu ținutele tale. (2 – 3 genti)

Nu vă preocupați prea mult de judecată la birou. Colegii tăi sunt probabil preocupați de ei înșiși și de munca lor, nu de ceea ce purtați. Dacă doriți să puteți repeta ținutele, rămâneți la piese clasice. Hainele puternice, memorabile - cum ar fi un top cu imprimeu de leopard sau o fustă cu model viu, pot adăuga stil unei ținute altfel simple, dar este posibil să nu vă simțiți confortabil să le purtați mai mult de o dată la câteva săptămâni. Pe de altă parte, puteți purta piese neutre, cum ar fi fustele și pantalonii inchisi la culoarei, de mai multe ori și  este probabil să nu observe nimeni.


Faceți tot posibilul să investiți în îmbrăcăminte de calitate - ar fi bine să plătiți mai mult pentru a obține un articol vestimentar mai bine făcut. Hainele făcute cu calitate se potrivesc pe corp, durează mai mult și adesea arată mai bine.

Examinați cum este construită o piesă de îmbrăcăminte înainte de a o cumpăra. Piesele de bună calitate au o țesătură mai groasă și nu devin transparente în lumina puternică.


De unde sa cumparam hainele pentru birou? 


Din fericire nu ducem lipsa de magazine în mall-uri care vând îmbrăcăminte adecvată muncii. Chiar dacă doriți să faceți cumpărături online, este util să vizitați magazinul fizic cel puțin o dată pentru a înțelege calitatea vestimentară și pentru a vă determina dimensiunea. Din fericire, nu trebuie să plătiți întotdeauna foarte pentru a obține haine de calitate. Magazinele au reduceri periodic. Uneori puteți găsi prețuri mai bune si la magazine tip outlet.


Cumpărăturile la magazine pot dura și epuiza. Dacă aveți experiență cu un anumit brand de magazin - de exemplu, știți dimensiunea dvs. și sunteți mulțumit de materiale și potrivire - poate fi mai eficient să cumpărați online. Multe magazine au politici generoase care vă permit să trimiteți înapoi piese nedorite fără taxă suplimentară, ceea ce face ca returnarea să fie ușoară.


Chiar dacă nu vă faceți achiziția online, este posibil să doriți să folosiți internetul pe smartphone înainte de a cumpăra ceva la un magazin. Este posibil să puteți găsi exact aceeași piesă de la un alt retailer pentru un preț mai mic. Cu toate acestea, luați în considerare costul transportului, pentru a determina dacă cumpărarea online este cu adevărat o afacere mai bună.

Un alt mod de a crea tinuta pentru serviciu este de a o face la comanda- atelierdecroitorie.ro va sta la dispozitie cu o oferta variata.


Găsiți-vă stilul

Poate fi greu să găsești piese de bună calitate, cu costuri reduse și deosebite. Dacă găsiți ceva care vă place într-adevăr, luati aceeasi piesa in mai multe culori.

Nu este nimic în neregulă cu piese similare în garderoba ta. 

Este mai bine să vă aprovizionați cu o piese cunoscute decât să pierdeți timp și cumpărați piese noi care pot sau nu funcționa pentru dvs. În plus, comercianții cu amănuntul schimbă producătorii în mod regulat, astfel încât aceași piesă s-ar putea să nu fie în preajmă când doriți una nouă anul viitor.