Atelierul de croitorie a fost in vizita la Gradinita Panseluta nr. 1 din Bucuresti!


La initiativa doamnei educatoare Mihaela care s-a declarat o mare fana a porturilor traditional populare romanesti, am fost solicitati pentru realizarea unui costum national romanesc unic.

Doamna educatoare ne-a gasit pe internet si s-a indragostit pe loc de creatiile noastre si nu a ezitat sa ne contacteze! Dorind sa serbeze minunata zi nationala a Romaniei, a dorit ca pe data de 1 Decembrie - si nu numai- sa poarte cu mandrie un costum popular romanesc. Zis si facut! Navigand prin site-ul atelierdecroitorie.ro a realizat ca a ajuns unde trebuie! Ne-a facut un sumar cu cerintele dansei si in cateva zile i-a fost inmanat personal de catre membrii echipei Atelierului de Croitorie, costumul mult dorit.

Atunci am cunoscut-o personal doamna Mihaela, mare iubitoare de patrie, de copii si o adevarata profesionista in domeniu. Ne-am bucurat sa vedem un asa colectiv minunat, dedicat si niste copii care primesc educatia potrivita prin atitudinea unor dascali dedicati.


Va invitam si pe dumneavoastra sa ne cunoasteti si sa va bucurati de serviciile noastre! Poarta ceva unic, care spune povestea ta!

atelierdecroitorie.ro