Cand stim din timp ca urmeaza un eveniment caruia trebuie sa ii dedicam timp pentru tinuta, avem mereu dilema rochiei! In prima faza cautam pe internet cateva idei de rochii, culori, modele. Odata ce am inceput sa ne conturam o imagine incepem cautarea!

Rochii de seara din magazin!

Fie ca vorbim de mall-uri, magazine fizice sau magazine online, cautarea unei tinute necesita timp si rabdare. Cautand rochia potrivita pentru eveniment riscam sa facem cateva compromisuri. In lungile cautari cu siguranta ne fac cateva articole cu ochiul dar fie nu ne place culoarea, fie materialul, fie nu ni se potriveste stilul sau cel mai rau, nu ne pune anumite parti ale corpului in cea mai fericita ipostaza.

Asadar, cautand in amanunt prin magazine de cele mai multe ori facem un sacrificiu pentru rochia aleasa. Sunt cazuri in care gazim rochia perfecta dar la un cost foarte mare!

Rochii la comanda

In cazul ideal in care ne permite timpul, probabil cea mai buna varianta este sa ne croim tinuta la comanda. In aceasta situatie, avem timp sa ne alegem modelul, materialul si sa purtam cateva conversatii cu un croitor care de fiecare data va veni cu solutii inovatoare la care poate nu ne gandeam. In orice caz, este mult mai practic sa ne croim o tinuta 100% pe placul nostru in care sa ne simtim speciale si sa ne scoata in evidenta elementele pe care ne simtim sigure.

Sacrificiile sunt inexistente in cazul unei rochii la comanda. Ne alegem exact culoarea si materialul dorit, croiala stim sigur ca ne va veni perfect si pe parcursul creatiei cu siguranta de mai vin idei sau adaptari pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Echipa "Atelier de Croitorie" iti vine in ajutor cu solutii inovatoare pentru realizarea unui produs perfect pentru tine.