Alcatuirea unei garderobe pentru serviciu poate fi un proces descurajant - și este chiar mai dificil dacă lucrați la un buget restrâns. Este tentant să cumperi orice este la vânzare, dar este mai probabil să terminați cu un dulap plin de articole necoordonate, dificil de purtat. Pentru a economisi bani cu adevărat pe îmbrăcăminte de lucru, cel mai bine este să începeți cu finalul. Decideți o paletă de culori pentru garderoba dvs., investiți într-o cantitate mică de articole de îmbrăcăminte neutre, atemporale și optați întotdeauna pentru calitate peste cantitate.

 

Tineti cont de tinuta de lucru de la biroul dumneavoastra

Nu este avantajos să cumperi un dulap plin de haine doar pentru a afla că nu este potrivit pentru locul de muncă. Înainte de a merge cumpărături, consultați manualul pentru angajați pentru a afla specificul cu privire la politica de coduri vestimentare a companiei. Dacă începeți un nou loc de muncă, observați ținuta în timpul interviului sau întrebați pe cineva pe care îl cunoașteți care lucrează acolo ce este comun și ce nu este potrivit.

Majoritatea birourilor se situează undeva între casual și profesional. Este mai bine să greșești din cauza prudenței și să te îmbraci un pic mai frumos decât este necesar la inceput. O regulă bună este că, dacă trebuie să vă opriți și să vă întrebați dacă un articol vestimentar este potrivit pentru muncă, probabil că nu este o idee bună să îl cumpărați pentru birou.

 

Coordonati-va garderoba

O modalitate fantastică de a menține costurile vestimentare scăzute este să cumperi doar piese care se coordonează. Acest lucru vă permite să creați ceea ce bloggerii de modă au numit „garderoba capsula”, un garderobă cu un număr mic de piese pe care le puteți combina pentru a crea o mulțime de ținute.

 

Pentru a vă menține garderoba de lucru de mici dimensiuni, alegeți câteva culori de bază neutre și adăugați în alte culori care vă completează baza. De exemplu, dacă preferați tonurile reci, vă puteți concentra pe negru și griurile neutre cu albastru, roz și verde. Doamnele cărora le plac tonurile mai calde pot opta pentru negru si maro și pot adăuga galben, verde, auriu și roșu.

Colierele îndrăznețe, gențile și pantofii în culori strălucitoare sau cu modele interesante sunt modalități excelente de a-ți accesoriza ținuta.

 

Determinati de cate haine aveti nevoie


În mod ideal, este frumos să nu trebuie să purtati același articol vestimentar de două ori într-o săptămână. Nu este necesar să vă spălați un articol după fiecare purtare, dar hainele trebuie aerisite. De asemenea, trebuie să aveți opțiuni alternative dacă vă pătați accidental înainte de a ieși pe ușă. Totuși, nu fiți presat să cumpărați ținute pe care sa le schimbati zilnic timp de o luna. Dacă aveți suficiente articole vestimentare pentru a crea o ținută distinctă pentru fiecare zi a săptămânii e foarte bine.

Daca doriti mai multa originalitate in alcatuirea garderobei dumneavoastra puteti apela cu incredere la atelierdecroitorie.ro .Aici va puteti alege materialul, culoarea si modelul care va vor completa tinuta office cu modele unice.

Construirea unei garderobe excelente necesită multă răbdare și auto-reținere. Rezistați tentației de a încărca articole ieftine care nu se potrivesc corect și concentrați-vă pe calitate. Înainte de a cumpăra ceva pentru garderoba ta de lucru, întreabă-te: „Ce ținută completează asta?” Sau „Cât de versatil este acest articol?” Nu este întotdeauna ușor să găsești acele piese perfecte, atemporale, dar merită când ai un dulap plin de haine de lucru pe care le puteți amesteca și potrivi cu ușurință.