Menu
Your Cart

Broderie

Brodam orice - Atelierul de Croitorie

Utilaje cu tehnologii de ultima ora, experienta, gust si atentie la detalii! Brodam absolut orice produs, cu orice fir si orice design ai nevoie!

Broderie Premium

Folosim tehnologii inovatoare pentru a personaliza orice produs! Plecand de la textilele folosite si pana la finisaj, brodarea oferita de Atelierul nostru de Croitorie nu va da gres!

Calitatea si frumosul sunt pe primul loc. Cu siguranta oferta noastra de va incanta si brodarea produsului dorit iti va aduce satisfactie!

Servicii de broderie computerizata pentru orice produs

Orice idee ai, orice produs poate fi brodat! Indiferent de provocarea ta suntem nerabdatori sa o scoatem la capat! 

Folosim utilaje de brodat de ultima ora si nu avem "nu" in vocabular. Calitatea unei broderii depaseste orice asteptari si este cea mai de durata personalizare de care articolul tau vestimentar se poate bucura.

Tehnologia ne permite sa simulam orice design la nivel de detaliu si sa ne asiguram ca produsul brodat va fi pe placul nostru!

Toata infrastructura este digitalizata astfel incat sansele de a gresi sunt minime. Calitatea broderiei face fata celor mai fini critici intrucat marja de eroare a procedurii de broderie este aproape inexistenta. 

Broderie Sepci

Personalizarea sepcilor implica de cele mai multe ori broderie! Brodarea sepcilor este o tehnica destul de folosita atat de brand-urile fashion cat si in personalizarea de catre companiile industriale pentru uniforme. Desi brodarea este folosita de mult timp, nici sepcile nu scapa de diferentierea de calitate cand vorbim de acest procedeu. Calitatea atelor, densitatea cusaturilor si iesirea in relief a broderiei sunt doar cateva elemente la care facem referire in personalizarea sepcilor. Nu ezita sa colaborezi cu Atelierul de Croitorie pentru personalizarea sepcilor atat la nivel personal cat si la cel industrial!

Broderie Uniforme

Atelierul de Croitorie ofera servicii de broderie pentru uniforme medicale, farmaceutice si nu numai. Brodam salopete, geci si orice tip de uniforma industriala, indiferent de duritatea materialului. Avem multiple setari de brodare computerizata combinate cu multe tipuri de ate folosite in acest procedeu. Contacteaza-ne si obtine cea mai buna oferta de broderie de calitate!