Menu
Your Cart

Livrare si Plata

MODALITATI DE PLATA


Costul afisat pe site este cel final, fara TVA, datorita faptului ca SC Lyly Fashion Traditional SRL nu este o firma platitoare de TVA.


1. Numerar in LEI – RAMBURS


Plata in numerar se face la livrare, catre curier la livrarea comenzii. Veti primi in colet factura fiscala si chitanta sau bonul fiscal.


2. Transfer bancar – in LEI si EURO


Pentru a va asigura livrarea imediat dupa emiterea ordinului de plata va solicitam transmirea acestuia (document scanat sau OP electronic) pe e-mail la contact@atelierdecroitorie.ro


In cazul in care nu aveti posibilitatea sa ne trimiteti dovada platii, Atelier de croitorie va valida comanda dumneavoastra, dar o va livra doar in momentul intrarii banilor in contul sau.


3. Plata on-line direct cu cardul prin MobilPay


ATENTIE ! Comenzile internationale se vor achita anticipat, inainte de a expedia coletul. Nu avem posibilitatea de la livra colete internatinale cu plata ramburs .


Avand in vedere numarul mare de colete ce sunt refuzate la primire, de catre clienti, ce contin doar articole facute la comanda, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si a nu expedia astfel de comenzi decat cu plata in avans . In acest sens, NU acceptam comenzi ce contin doar articole la comanda cu plata ramburs. Aceste comenzi se vor expedia numai cu plata in avans, plata prin transfer bancar sau on-line cu card. Pentru coletele expediate astfel si nereceptionate de catre client, vom restitui contravaloarea platita de client (produs + transport/tur catre cilent), mai putin contravaloarea returului catre noi.


Sc LYLY FASHION TRADITIONAL SRL

Sediu social: Municipiul Ploiesti,Strada Sipote,nr.1,Bloc 152k,Ap.1,Judet Prahova

Cod unic de inregistrare: 41288416

Registrul comertului: J29/2184/2019

Banca Transilvania

Cont nr.RO46BTRLRONCRT0506181301

MODALITATI DE LIVRARE


Atelier de croitorie va pune la dispozitie trei modalitati de livrare:


1. Sameday

BUCURESTI – cost de livrare este de 20,00 lei

ORASE DIN TARA – cost de livrare 25 lei

2. TRANSPORT INTERNATIONAL ( Europa )  – DPD

cost de livrare este de 100lei


Preturile firmelor de curierat sunt valabile pentru localitatile care au un punct de lucru Sameday  sau intra in raza lor de acoperire, fara a se percepe o taxa pentru km suplimentari. In situatia in care aveti costuri suplimentare de trasport va vom contacta in vederea stabilirii modalitatii de intrare in posesie a coletului. 


Livrarea produselor se face in 1-3 zile de la confirmarea comenzii pentru produsele aflate in stoc. Pentru produse la comanda termenul si metoda de livrare se vor comunica in urma stabilirii tuturor detaliilor comenzii.


Orar livrari firma curierat :  Luni -Vineri 09.00 – 18.00 si Sambata la cerere

Duminica si sarbatorile legale nu se fac livrari.


Produsele achizitionate prin intermediul site-ului vor fi livrare la adresa indicata in formularul de comanda sau trasmisa prin e-mail .

Livrarea produselor comandate poate dura pana la 14 zile lucratoare in functie de nivelul de comenzi existent in momentul plasarii unei comenzi. In momentul preluarii si confirmarii comenzii dumneavoastra, va vom confirma si termenul de livrare.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Va atragem atentia ca nu ne asumam nici o responsabilitate pentru primirea comenzilor altfel decat pe pagina de platforma on-line sau pe adresa de e-mail, gandite special sa elimine orice fel de omisiune sau confuzie cu privire la tipul de produs, culoare, date de contact si livrare.


NU ACCEPTAM SI NU EXPEDIEM COMENZI CU DESCHIDEREA COLETULUI LA PRIMIRE !