Menu
Your Cart

Retusuri Haine

Corecteaza erorile si perfectioneaza-ti tinuta!

Nu este totul pierdut! Chiar daca ai o mica eroare la rochie, doresti un retus sau vrei sa schimbi ceva la produsul tau, Atelierul de Croitorie iti salveaza tinuta!

Dispunem de toate uneltele, materialele si experienta pentru a perfectiona produsul tau!

Retusuri Rochii

Odata cu trecerea timpulu cand probam o rochie pe care o avem deja in garderoba de ceva timp observam ca are nevoie de readaptari. Nevoia pentru a retusa o rochie intervine fie cand gusturile se schimba, fie cand corpul o face. In ambele cazuri, atelierul nostru este pregatit pentru provocarile pe care ni le poti aduce. 

Putem scurta, cambra sau veni cu elemente noi in stilul tau prin retusarea unei rochii!   

Atelierul nostru de croitorie readuce la viata orice rochie. Rochiile de zi, office sau chiar cele elegante folosite la ocaziile speciale se pot adapta special pentru tine. Nu facem compromisuri si cu siguranta oferta noastra este de nerefuzat!

Retusuri Geci

In perioada toamna-iarna cu siguranta ai nevoie de jacheta. Deja noul tau produs este in garderoba ta! Necesita doar putina atentie. Fie ca te-ai plictisit de vechile articole sau pur si simplu le-a trecut vremea, echipa Atelier de Croitorie iti poate retusa geaca. 

Avantajul unui retus cond vorbi de geci/jachete este acela ca nu mai suntem nevoiti sa pierdem bani pentru una noua si nici timp. In general aceste articole nu sunt ieftine si nici usor de gasit cand avem pretentii :) Printr-un simplu retus putem folosi articolul pe care il avem deja!

Retusuri Pulovere

Ai pulovere pe care nu le mai porti? Consideri ca sunt invechite sau au diverse defecte? Nu este nici o problema. Lasa-le pe mana noastra si sigur va arata ca nou!

Castiga timp si bani prin adaptarea vechilor pulovere la noile tale cerinte! Moda si gusturile se schimba si consideram ca ni se potrivesc articole cambrate sau cu maneca 3/4.. De cele mai multe ori, cu o mica analiza descoperim ca avem deja aceste articole si nu va mai trebui sa pierdem timp si resurse financiare pe alte pulovere noi..

Retusuri Fuste

O fusta iti scoate in evidenta tinuta! Importanta ei este foarte mare si garderoba ta cu siguranta este intr-o permanenta dezvoltare. Nu ezita sa colaborezi cu noi pentru a revitaliza dressing-ul tau!

Adaptarea unei fuste la noile tale cerinte poate fi neasteptat de avantajoasa financiar! Ai deja noul trend in garderoba, doar trebuie sa il retusezi!

Te putem ajuta cu retusuri, putem adauga noi elemente fustei, sa o scurtam sau sa ii schimbam nasturi, fermoare etc.

Vino cu articolele tale si provoca-ne cu retusurile de care ai nevoie!

Suntem creativi si dornici de noi provocari! Te asteptam :)